Találkozás önmagaddal!

SZERETET-KONZULTÁCIÓ

"Ha tudnád milyen csoda vagy, leborulnál saját lábaid elé!"

Mikor gondoltál magadra szeretettel utoljára?  - Az életem, a munkám során azt tapasztaltam, hogy szinte minden elakadás, lelki seb mögött a szeretet, az önszeretet hiányának jelensége húzódik meg. 

Nekem is volt ezzel dolgom. Tudom, hogy nehéz téma. Nehéz elhinni, hogy szerethető, hogy igazi csoda vagy, pont úgy, ahogy vagy! Tudom. Én is megjártam az önszeretethez vezető út mélységeit, mire megtaláltam stabilitásom, pontosabban mire megengedtem, hogy a szeretet kibontakozhasson bennem. Éppen ezért szeretnék segíteni Neked. 

Önmagunk elfogadása, szeretete, megbecsülése kiindulópont, enélkül nagyon (energia)hiányosan tud döcögni életünk szekere. Ha neheztelünk magunkra, ha leértékeljük, ha ostorozzuk, bántjuk magunkat, ha ítélkezünk önmagunk felett, ha nem tartjuk magunkat elég fontosnak, hasznosnak, értékesnek, akkor ezt az üzenetet "küldjük ki" magunkról a környezetünkbe is. És ugyan hogyan várhatnánk el, hogy pozitív visszhangokat kapjunk másoktól, ha magunkhoz való viszonyunk negatív, ha "hadilábon" állunk magunkkal és nem szeretettel nézünk vissza a tükörbe pillantva.

Ha "jól érezzük magunkat a bőrünkben", ha szeretetteljes, harmonikus a kapcsolatunk önmagunkkal, az nem csak számunkra okoz boldogságot, hanem a környezetünknek is, hiszen a kisugárzásunk hat másokra is. Így ami nekünk jó, az másoknak is jó... 

Az önszeretet "szabotálása" pedig nyilván nem szántszándékkal történik, olyan régi megélések, minták, emlékek terhelik önmagunkkal való viszonyunkat, melyeket időnként érdemes felülvizsgálni, és megértéssel, elfogadással fordulni egykori önmagunkhoz, kifejezni megértésünket, elismerésünket és önmagunk számára megadni azt a szeretetet, azt a vigasztalást, azt az odafigyelést, azt a biztatást, amit lehet, hogy bizonyos életszakaszainkban nem kaptunk meg a külső környezetünkből. 

A SZERETET-KONZULTÁCIÓ során, beszélgetésünk alapján, képzeletbeli találkozásokkal, összekapcsolódásokkal megyünk végig eddigi életutad fontos állomásain, megerősítve az elfogadást, az önbecsülést és ezáltal a szövetséget önmagaddal. Konzulensként abban segítelek, hogy visszatalálhass önmagad szeretetéhez, nem kívül keresve a kapcsolódásokat, hanem magadban. 

Ha megszólítva érzed magad, sok szeretettel várom megkeresésedet!

Koós-Lukács Tímea - önismereti és terápiás konzulens

KONZULTÁCIÓS DÍJ

BEJELENTKEZÉS