Színezd újra!

LELKI MEGÚJULÁS PROGRAM

Színezd újra! - önmagad, az életet...

5 alkalmas önismereti utazás ÉRTED, és önmagad legjobb verziójáért...

Amilyen vagy, amilyen az életed, ahhoz közöd van. Minden szobádba te léptél be! Valóságodat Te teremtetted, de hatalmadban áll bármikor változtatni is rajta. Bármikor kinyithatod - önmagad által létrehozott - kalitkád ajtaját.
Változz, szárnyalj, éld meg csodáidat!
Boldogságra születtél.

Vállalj felelősséget magadért és vedd kezedbe életed irányítását!

Az önismereti programot nevezhetnénk akár lelki nagytakarításnak, szoftverfrissítésnek is, hiszen azt a célt szolgálja, hogy fontos területeken (pl. önértékelés, családi minták, társas kapcsolatrendszer, test-lélek kapcsolat, munka/hivatás) megtörténjen a téged szolgáló "lelki lomtalanítás", rendrakás, szellőztetés, átalakítás, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben és így lehess kormányzója életed hajójának.

Mivel foglalkozunk a program keretében?

  • Önfeltérképezés - régi minták, programok, lelki lenyomatok felismerése, feloldása
  • Lelki szoftverfrissítés - önkép (át)értékelése, újradefiniálás, új "programok betöltése"
  • Kapcsolódás önmagadhoz - önelfogadás, önszeretet, önértékelés, önbecsülés
  • "Matrózból kapitány" - határtartás, önképviselet, önazonosság, hitelesség
  • Rugalmas életkezelés - tudatos jelenlét, lelkesítő nézőpontok, kiutak, "legális öndopping"

Mindezekkel a témákkal nem elméleti szinten, hanem gyakorlatiasan, interaktívan, nem kliséket használva, hanem a Te életedből kiindulva, teljesen rád hangolódva, lelked egyedi mintázatát figyelembe véve haladunk.

Közösen megkeressük, hogy milyen családi, szülői minták vagy éppen mintanélküliségek, mások által rád ragasztott címkék, jelzők, korlátozó hiedelmek, egykori mondatok, tapasztalások akadályoznak leginkább utadon. Lehetőséged lesz döntést hozni, szelektálni, mi az, amit ebből a "lelki hagyatékból" tovább viszel, mert értékes, még most is hasznos, érvényes, és mi az ami már elavult, ami már nem szolgál. "Helyet csinálunk", hogy életedbe megérkezhessen valami új, valami jobb... 

Foglalkozunk a testedhez, lelkedhez, karakteredhez fűződő viszonyoddal, az önelfogadással, önértékeléssel, hogy szeretetteljesebben, megbecsültebben, saját magad szövetségeseként gondolhass arra, aki vagy. 

A teljesen rád kalibrált önismereti program keretében a transzformáció, lelki megújulás mellett, olyan egyszerű és hatékony módszereket, nézőpontokat, eszközöket is magaddal viszel, melyeket a későbbiekben is bármikor használhatsz a hétköznapokban, vagy egy-egy nehezebb helyzetben - önmagad lelki segítőjeként -, hogy sokkal tudatosabban, felelősségteljesebben, ugyanakkor könnyedebben élhesd az életedet. 

Fogadd el, aki vagy, légy, aki lehetnél! 

Az öt, alkalmanként 90 perces, egyéni konzultáció időpontjait egyedileg egyeztetjük. Két konzultáció között kb. egy hetes szünet ajánlott.

Az önismereti program (5 x 90 perces egyéni konzultáció) díja: 170.000 Ft - mely két részletben fizetendő, első részlet (85.000 Ft) a program megkezdése előtt egy héttel, második részlet (85.000 Ft) a 3. konzultáció előtt esedékes.  Egyösszegű előre fizetés esetén, kedvezményes díj: 155.000 Ft.

A konzultációk helyszíne: 1063 Budapest, Bajnok u. 8. (Andrássy úthoz, Kodály köröndhöz közel)


Talpra állt benned a változás igénye? 

Egy transzformatív önismereti utazásra hívlak!  Ha megszólítva érzed magad, sok szeretettel várom bejelentkezésedet!

Koós-Lukács Tímea - önismereti és terápiás konzulens

BEJELENTKEZÉS