Színezd újra!

LELKI MEGÚJULÁS PROGRAM

Színezd újra! - önmagad, az életet...

5 alkalmas önismereti utazás ÉRTED, és önmagad legjobb verziójáért...

Amilyen vagy, amilyen az életed, ahhoz közöd van. Minden szobádba te léptél be! Valóságodat Te teremtetted, de hatalmadban áll bármikor változtatni is rajta. Bármikor kinyithatod - önmagad által létrehozott - kalitkád ajtaját.
Változz, szárnyalj, éld meg csodáidat!
Boldogságra születtél.

Vállalj felelősséget magadért és vedd kezedbe életed irányítását!

Az önismereti programot nevezhetnénk akár lelki nagytakarításnak, szoftverfrissítésnek is, hiszen azt a célt szolgálja, hogy fontos területeken (pl. önértékelés, családi minták, társas kapcsolatrendszer, test-lélek kapcsolat, munka/hivatás) megtörténjen a téged szolgáló "lelki lomtalanítás", rendrakás, szellőztetés, átalakítás, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben és így lehess kormányzója életed hajójának.

Mivel foglalkozunk a program keretében?

  • Önfeltérképezés - régi minták, programok, lelki lenyomatok felismerése, feloldása
  • Lelki szoftverfrissítés - önkép (át)értékelése, újradefiniálás, új "programok betöltése"
  • Kapcsolódás önmagadhoz - önelfogadás, önszeretet, önértékelés, önbecsülés
  • "Matrózból kapitány" - határtartás, önképviselet, önazonosság, hitelesség
  • Rugalmas életkezelés - tudatos jelenlét, lelkesítő nézőpontok, kiutak, "legális öndopping"

Mindezekkel a témákkal nem elméleti szinten, hanem gyakorlatiasan, interaktívan, nem kliséket használva, hanem a Te életedből kiindulva, teljesen rád hangolódva, lelked egyedi mintázatát figyelembe véve haladunk.

Közösen megkeressük, hogy milyen családi, szülői minták vagy éppen mintanélküliségek, mások által rád ragasztott címkék, jelzők, korlátozó hiedelmek, egykori mondatok, tapasztalások akadályoznak leginkább utadon. Lehetőséged lesz döntést hozni, szelektálni, mi az, amit ebből a "lelki hagyatékból" tovább viszel, mert értékes, még most is hasznos, érvényes, és mi az ami már elavult, ami már nem szolgál. "Helyet csinálunk", hogy életedbe megérkezhessen valami új, valami jobb... 

Foglalkozunk a testedhez, lelkedhez, karakteredhez fűződő viszonyoddal, az önelfogadással, önértékeléssel, hogy szeretetteljesebben, megbecsültebben, saját magad szövetségeseként gondolhass arra, aki vagy. 

A teljesen rád kalibrált önismereti program keretében a transzformáció, lelki megújulás mellett, olyan egyszerű és hatékony módszereket, nézőpontokat, eszközöket is magaddal viszel, melyeket a későbbiekben is bármikor használhatsz a hétköznapokban, vagy egy-egy nehezebb helyzetben - önmagad lelki segítőjeként -, hogy sokkal tudatosabban, felelősségteljesebben, ugyanakkor könnyedebben élhesd az életedet. 

Fogadd el, aki vagy, légy, aki lehetnél! 

Az öt, alkalmanként 90 perces, egyéni konzultáció időpontjait egyedileg egyeztetjük. Két konzultáció között kb. egy hetes szünet ajánlott.

Az önismereti program (5 x 90 perces egyéni konzultáció) díja: 170.000 Ft - mely két részletben fizetendő, első részlet (85.000 Ft) a program megkezdése előtt egy héttel, második részlet (85.000 Ft) a 3. konzultáció előtt esedékes.  Egyösszegű előre fizetés esetén, kedvezményes díj: 155.000 Ft.

A konzultációk helyszíne: 1063 Budapest, Bajnok u. 8. (Andrássy úthoz, Kodály köröndhöz közel)


Talpra állt benned a változás igénye? 

Egy transzformatív önismereti utazásra hívlak!  Ha megszólítva érzed magad, sok szeretettel várom bejelentkezésedet!

Koós-Lukács Tímea - önismereti és terápiás konzulens

BEJELENTKEZÉS


KLIENS VISSZAJELZÉSEK 

"Nagyon sokat adott a Színezd újra! program. Nekem szükségem volt erre az öt alkalomra, ahhoz, hogy igazán közel tudjak kerülni magamhoz, a testemhez, a régi sebeimhez, és azokhoz a nézőpontokhoz, amiket igaznak hittem, de nem is a sajátjaim voltak, hanem csak "belenőttem". Minden egyes alkalom egy réteg lebontása volt, mindegyik után valami fellélegzett bennem… Úgy érzem szépen fokozatosan egyre lejjebb tudtam engedni a falakat, amikkel körbevettem magam és amik elválasztottak attól, aki igazán szerettem volna lenni. Most már szeretettel, elfogadással tudok önmagamra és másokra nézni… Megtaláltam a kulcsot és kiengedtem magam, az önmagam által magam köré épített kalitkából. Köszönöm, hogy szeretettel, körbeölelőn támogattál ebben a folyamatban, elfogadva engem, a ritmusomat, semmit nem erőltetve, mindennek teret adva!"

Vera


"Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Alkalomról alkalomra új utak, terek nyíltak meg, tisztultak ki bennem, valóban újraszíneztem az életem. Hálás vagyok azokért a nézőpontokért, önismereti kis technikákért amikkel megismertettél, nagyon jól tudom használni az életemben! Sokkal másabb szemmel nézek magamra, másokra, a szüleimre, a gyerekeimre, az életre. Sokkal önreflektívebb, nyugodtabb, elfogadóbb lettem. Köszönöm!"

Attila


Online formában megtartott önismereti program kliens-visszajelzése:

"Ma volt az utolsó találkozásunk a lelki megújulás programon belül. Az egyik szemem sír a másik nevet! Sajnálom, hogy vége lett, picit hiányozni is fog, de közben boldog vagyok, hogy megismerhettelek. Egy csodálatos utazás volt, ha sokszor potyogtak is a könnyek. Köszönöm, hogy ilyen nagy szeretettel, empátiával vettél körül végig. Még én is meglepődtem, hogy egy ilyen teret tudtál adni nekem, ahol végig biztonságban éreztem magam, így könnyen meg tudtam nyílni! Ha néha el is fogytak a szavaim, te mindig olyan beleérzéssel tudtad folytatni, mintha hallottad volna a gondolataimat.  Meglepő, hogy online területen is ilyen jól működött ez az "utazàs". Érezni, hogy szívvel-lélekkel csinálod, tudásod minden pillanatban jelen volt. Hálás vagyok, hogy kisértél a magamhoz vezető úton."

Csilla