RÓLAM 

"Nem foglak megmenteni, mert nem vagy erőtlen. Nem foglak összerakni, mert nem törtél darabokra. Nem foglak meggyógyítani, mert nem vagy beteg. De végigsétálok veled a Sötétségen, hogy emlékezz a Fényedre ."

Sheree Bliss Tilsey


Koós-Lukács Tímea - aTime


Az aTime név már régebben megszületett bennem. Számomra - azon túl, hogy a keresztnevem szójátéka -, fontos az angol kifejezés magyar jelentése: "egy idő", hiszen régóta célom: egyidejűleg érzékelni az "emberi szöveten keresztül felfoghatót" és az Univerzum adta "többletlehetőségeket".

Sok-sok év önismereti munka és képzések elvégzése után megérkeztem abba a minőségembe, stabilitásomba, hogy hitelesen tudok másoknak segíteni, adni: szeretetet, figyelmet, megértést, támogatást, használva az intuíciómat, empátiámat. 

Sok mindent megtapasztaltam az életemben: fájdalmakat, mélységeket, csalódásokat másokban és magamban, és persze számtalan gyönyörűséget, szépséget, csodát... -mindezeket egyfajta duális érzékelésben.  Mindig volt bennem egy kettős nézőpont: egyszerre érzékeltem életem jelenségeit belülről, mélyen megélve azokat, és egyszerre láttam magam kívülről, mintha csak egy filmet néznék, objektíven, érdeklődve figyelve: "Mi is történik most?".  

Azt gondolom a segítői munkában pont e két aspektus együttességére van szükség,  hogy hatékony és együttérző, folyamatkísérő lehessek. Gyönyörű hivatás másokat abban támogatni, hogy visszataláljanak önmagukhoz, önmaguk szeretetéhez, hogy szembenézzenek sebeikkel, hogy begyógyítsák azokat, hogy elengedjék, ami már nem szolgálja őket, és segítséget nyújtani ahhoz, hogy újra kezükbe vegyék az irányítást, interakcióban, áramlással az élettel.