Szimatolj bele a tavaszba!

2022.04.03

Egy rügyben az összes életciklus benne van... Az újrakezdés melyben kipattan, a kibontakozás, melyben kiteljesedik, az elengedés, melyben megtisztul és a halál, melyből született. A tavasz-nyár-ősz-tél üzenete egy rügybe burkoltan.


Ezért is van valami gyönyörű ünnep a tavaszban...Te is számtalanszor újrakezdhetsz, számtalanszor kibontakozhatsz, számtalanszor elengedhetsz és számtalanszor meghalhatsz, melyből számtalanszor újjászülethetsz. 

Ünnepelj, szimatolj bele a tavaszba, és éld át, hogy élsz! Minden pillanatodban, minden (múltbeli-jövőbeli) pillanatod jelen van. 

Ez a létezés csodája, nem lehet kevesebb ennél...

"Akkor szeretsz tiszta szeretettel, ha az eget mosolyogni látod. Ha az a fény, ami csillagokká ékesíti a csillagokat, benned van. Benned van, és árad. Árad mindenfelé. Átölelve a fákat, leveleket, virágokat, beborítja az embereket, házakat, városokat. Igen, akkor szeretsz. Csak akkor, mint a fénylő égbolt. Az a fény nem csak a tiéd. Benned van mindig, belőled áramlik az emberek felé, akik jönnek az úton. Feléd fordulnak, megállnak, és az égbolt fényét hintik vissza rád. Mert szeretsz, tiszta szeretettel szeretsz. Különös erő ez a fajta szeretet. Olyan, amelyik képes megsokszorozni önmagát. Amikor ölel, nem nyeli magába mások fényét, hanem hatalmassá nőnek együtt. Együtt, és egyszerre. Ez a tiszta szeretet."  

(Thalasszinosz) 


Koós-Lukács Tímea - aTime Lélekmegálló / www.atime.hu