Mi lenne, ha karodba vennéd az életed?

2022.03.18

Mi lenne, ha az önostorozás helyett, egyszerűen csak a karodba vennéd az életed és együttérzéssel, érdeklődéssel tekintenél rá? Ha felismernéd, hogy működéseidben, reakcióidban mi valóban a tiéd, és mi a benned megsebzett, vigasztalan gyermeké? Mi az értetlen, dühös kamaszé? Mi az édesanyádé? Mi az édesapádé?

Ha felismernéd, hogy működéseidben, reakcióidban mi valóban a tiéd, és mi a benned megsebzett, vigasztalan gyermeké? Mi az értetlen, dühös kamaszé? Mi az édesanyádé? Mi az édesapádé? 

Ha a kicsattanás helyett, megtorpannál egy kicsit és rácsodálkoznál: óh, megint ki beszél belőlem? Ez az én hangom? Vagy valaki másé?

Mi az, amit azért csinálok, hogy másoknak megfeleljek, hogy elfogadjanak és mi az, amit magamért, magamból fakadóan teszek? Mennyire vagyok elveszett, mennyire vagyok önazonos? Vállalom a fellelőséget az életemért, vagy másokat, a külvilágot hibáztatom?

Figyeld magad! Mikor, milyen válaszokat adsz a kérdésekre? 

A figyelem = szeretet. Önmagadnak megadni nem önzőség, hanem EGÉSZséges! 

Működéseink, régi mintáink fülöncsípése állandó lehetőségünk, ugyanúgy ahogy a döntés, a választás is minden pillanatban a miénk: melyik utat választom, a magamban növesztett másokét, vagy a sajátomat!  


Koós-Lukács Tímea - Dr. Buda László által kiemelten ajánlott - ULTRARÖVID TERÁPIÁS KONZULENS

aTime Lélekmegálló / www.atime.hu

#önismeret #önszeretet #mitüzenalelked #mitüzenatested #lélek #atime #lélekmegálló