Honnan tudod, hogy jó úton jársz?

2022.03.19

"Honnan tudod, hogy a jó, és helyes úton jársz? Amikor nagy változás következik be az Életedben, az egy új irány keresésére kényszerít. Az új út, néha göröngyös, akadályokkal teli lehet, de egy percig se kételkedj azonban abban, hogy helyesen döntöttél.

Az új utadon nagyszerű dolgok, tudás, fejlődés, és új ismerősök várnak rád. Ha majd idővel visszanézel, rádöbbensz, milyen helyesen is döntöttél, mikor ezt, az utat választottad. Ez az út indított el egy olyan Élet felé, amelyet immár nem cserélnél fel semmivel. Itt ismerted meg a saját értékeidet, sőt a hiányosságaiddal is itt lettél tisztában. 

Amikor egyre jobban megismered Önmagad, és azon dolgozol, hogy a hibáidat kijavítsd, vagy jobbá tedd, az azt jelenti, hogy a helyes úton jársz. 

Légy tisztában azzal, hogy egy értékes ember vagy. Van Önbecsülésed, és Önbizalmad. Számodra már nem fontosak, hogy másoknak mi a véleménye rólad. De Te sem ítélkezel mások felett, a másokról terjesztett szóbeszédek hidegen hagynak, és nem foglalkozol olyan dolgokkal, mik a pozitív energiádat elveszik. 

Segítsd inkább Önmagad fejlesztését, Önmagad, és környezeted szeretetét. Taníts másokat is az örömre, a boldogságra, és a szeretet fényének befogadására. Ha kell, mutass utat annak, aki eltévedt, és adj erőt, ha elbukott, hogy újra felállhasson. 

Légy támasza, és segítője, de tudd elengedni, hogy elindulhasson, a saját útján. Hisz, Te tudod a legjobban, mit jelentett számodra is elengedni a múltat, és megtalálni a helyes utat. 

Kívánom, bízz a szíved teljes, és önzetlen szeretetében, a Hitedben, mely erőt ad, a mindennapokban. Ha mindezt elérted, akkor biztos lehetsz, hogy a számodra helyes úton haladsz." 

(Gné Molnár Katalin írása)

aTime Lélekmegálló / www.atime.hu