Beszélgetés az Ultrarövid terápiás és SzomatoDráma egyéni konzultációról

Ha szeretnéd megérteni, hogy elakadásaid, testi tüneteiden keresztül mit üzen a lelked, mit üzen a tested...

Napjainkban az önismerettel foglalkozni szinte elkerülhetetlen, kicsit talán küldetésünk is, hogy nagyszüleink, szüleink, családunk által "összekupacolt" és még ránk, viselkedésünkre - sokszor tudattalanul - hatást gyakorló "lelki hordalékokból", hiedelmekből, beszorult érzésekből, minket már nem szolgáló nézetekből minél többet elengedjünk. Lehetőségünk és felelősségünk is, hogy kipakoljuk-e a "lelki hagyatékokkal" megtömött, hátunkon cipelt zsákot vagy tovább hurcoljuk, nehezítve ezzel önmagunk, környezetünk, kapcsolataink életét.

Ehhez valóban felelősségvállalás szükséges, nem hibáztatás, másra mutogatás, vagy éppen önostorozás, hanem annak megértése, hogy ami a testemben, lelkemben, belső világomban zajlik, ahhoz közöm van. Annak megtapasztalása pedig, hogy mindezeken változtathatok igazán felszabadító, öngyógyító hatású lehet.

Számtalan megoldás, módszer, terápiás forma létezik a lelki segítségnyújtásra. Önismereti és terápiás konzulensként engem Dr. Buda László, pszichiáter, pszichoterapeuta által kidolgozott két módszer - Ultrarövid terápiás és SzomatoDráma egyéni konzultáció - lenyűgözött, minden elvével, irányával, céljával százszázalékosan azonosulni tudok, többek között azért, mert - a természetemből fakadóan - én az életemben is szeretek gyors, mély és hatékony lenni.

Mindkét módszer intenzív, hiszen (általában) egyetlen alkalomba sűrítve igyekszik a mély és egyben katalizáló megértés és érzelmi átélés mentén, hatékonyan segíteni az elengedés, a változástatás, az átrendeződés folyamatát. Egy hasonlattal élve: nem csak felkavarja az iszapot, hanem segíti a termőtalajra való átülepítést is.

Hogyan segíthet neked ez a két egyéni konzultációs módszer abban, hogy megérthesd mit üzen számodra lelked, tested, egy-egy tünettel, betegséggel, elakadással, és mi az, amit a megértésen túl érdemes elengedned, megváltoztatnod belső világodban ahhoz, hogy harmonikusabb lehessen a viszonyod önmagaddal/testeddel és a külső környezeteddel?

Gyere el a kötetlen beszélgetésre, hogy megismerhesd az Ultrarövid terápiás konzultációt és a SzomatoDráma egyéni konzultációt és képet kaphass arról, milyen esetekben segíthet, kinek "való", kinek nem való ez a kétfajta önismereti módszer!

A beszélgetés során több példát, klienseimmel megtapasztalt esetet is megosztok a jelenlévőkkel és olyan nagyon hasznos nézőpontokról, eszközökről is beszélek, melyek használata sokat segíthet önismereti folyamataidban, és természetesen a felmerülő kérdések megválaszolására is lehetőség lesz.

FOTOS INFORMÁCIÓK

A programon való részvétel DÍJMENTES, de a helyszín korlátozott befogadóképessége miatt is, előzetes REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! Részvételi szándékodat ezért kérjük feltétlenül jelezd legkésőbb ÁPRILIS 25-ig a koostimi@gmail.com e-mail címen.

A program időpontja: 2024. április 27., szombat, 14.00 óra, várható befejezés: 16.00 óra.

Az esemény pontos kezdése érdekében, kérjük 5-10 perccel előbb érkezz meg.

Helyszín: eSKa Kreatív Műhely, 2119 Pécel, Árpád u. 30.


Sok szeretettel várlak!

Koós-Lukács Tímea - önismereti és terápiás konzulens, Dr. Buda László által kiemelten ajánlott ULTRARÖVID TERÁPIÁS KONZULENS